Blog carrotandkitchen.blogspot.com - WYWIAD

09:33





   ADRES BLOGA
   IMIĘ I NAZWISKO

   Janusz Bartoszek

   




BLOGA PROWADZĘ OD...
23 listopada 2014

ZAINTERESOWANIA A BLOG…
Pomysł na bloga kulinarnego zrodził się z pasji do gotowania, która przyznam szczerze bardzo się rozwinęła odkąd prowadzę bloga.

NA CO DZIEŃ...
Na co dzień łączę studia na uczelni ekonomicznej z pracą zawodową w branży odzieżowej.

MOJE ULUBIONE BLOGI TO…

BLOGOWE PRZYJAŹNIE...
Nie zawarłem jak na razie takich.

SPOTKANIA Z BLOGERAMI…
Nie miałem jeszcze okazji uczestniczyć w takich spotkaniach.

OD KOGO SIĘ UCZYŁAM/EM...
Prowadzenie bloga potraktowałem metodą prób i błędów,  a także starałem się obserwować w jakim kierunku obecnie podążają obecnie blogi, ale przede wszystkim staram się tworzyć coś mojego czym chcę się dzielić z innymi.

CELE NA NAJBLIŻSZY ROK...
Przede wszystkim opanowanie w większym stopniu sprzętu do fotografowania, zdobycie nowej wiedzy i nowych przepisów, aby dzielić się nimi z innymi , a także zwiększenie popularności bloga.

WSPÓŁPRACA REKLAMOWA...
Jak na razie nie podjąłem takiej współpracy, pewnie w przyszłości będę się starał o nawiązanie takiej współpracy.

BLOGOWANIE ZAMIAST PRACY, CZY TO MOŻLIWE?
Uważam, że jest to możliwie w dobie wszechobecnego internetu, ale ja jednak traktuję to jako pasję i cieszę się, że dzięki temu mogę realizować się na kilku płaszczyznach, a nie tylko ograniczać się do bloga.

NAJBARDZIEJ PAMIĘTAM MÓJ POST O...
o ciasteczkach owsianych z racji tego, iż był to mój pierwszy post

PODCZAS PRZYGOTOWANIA NOWYCH TREŚCI NAJWIĘCEJ CZASU POŚWIĘCAM NA...
Na przygotowanie dań i zdjęcia

MOI CZYTELNICY SĄ…
Trudno jest mi określić moich czytelników z racji tego, iż nie jest to jednolita grupa, ale naprawdę zróżnicowana grupa odbiorców o różnych upodobaniach i preferencjach.

NAJBARDZIEJ ZABAWNE PODCZAS PROWADZENIA BLOGA BYŁO...
Swego rodzaju wpadka, kiedy to zapomniałem umieścić listy potrzebnych produktów i zauważyłem to dopiero po pewnym czasie.

MOJA OCENA BLOGA

Janusz dopiero zaczął prowadzić bloga i ten pierwszy etap określiła bym jako naukę i samodoskonalenie. Trzymam jednak za niego kciuki i będę z pewnością obserwowała nowości.
Niezwykle żałuję że blog nie został jeszcze dodany do zBLOGowanowych i nie ma swojej strony na Facebooku.
Zdecydowanie Janusza pochwalę za jedną rzecz - proste normalne przepisy, nie wymagające trudnych do dostania składników. Chętnie wypróbuję kilka w mojej kuchni.

Zerknij także na:

12 komentarze

  1. nie znałam tego bloga, ale Janusz trzymam kciuki za rozwój i nowe przepisy :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Akurat ten blog kojarzę - dobrze, że również mężczyźni biorą się za gotowanie i blogi kulinarne, które są obecnie w większości prowadzone przez kobiety.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Na szczęście mężczyzn coraz więcej, bo podobno mężczyźni to bardzo dobrzy kucharze

      Usuń
  3. UUuuuulala Januszu na bogato sława piniondze i wielka karJera !

    OdpowiedzUsuń
  4. A ja nie znam. Ale już nadrabiam!

    OdpowiedzUsuń
  5. Ciekawy zamysł bloga. Może i mi się kiedyś uda trafić na listę osób, z którymi przeprowadzasz wywiady :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Beata - koniecznie. Nie będę czekała tylko już przesyłam Ci pytania

      Usuń
  6. Fajny pomysł, dobrze dowiedzieć się, że istnieje Twój blog. Chętnie tu wrócę:)

    OdpowiedzUsuń
  7. Jak mi miło być autorką jednego z ulubionych blogów :) I też najbardziej pamiętam owsiane ciasteczka, bo są bardzo dobre.

    Ja bym pewnie kazała ludziom wypełniać kwestionariusz Prousta albo Hartmana, bo wymyślanie własnego jest zbyt trudne.

    OdpowiedzUsuń